Науково-технічний центр підтвердження відповідності,

стандартизації та випробувань продукції легкої промисловості,

та засобів індивідуального захисту

  • 38otd_baner2n.jpg
  • 38otd_baner_lab.jpg
  • 38otd_baner_ukr_new.jpg
  • cusm_baner0408.jpg

Центр здійснює роботи з оцінки відповідності та випробування речового майна для Збройних Сил України (взуття, одяг, у тому числі, зимовий, постільна білизна, спальники, палатки тощо).

Шановні колеги!

Багаторічний досвід ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» з випробувань продукції різноманітного призначення для підтвердження її відповідності вимогам стандартів, норм та правил свідчить про те, що за останні роки з різних причин значно погіршилася її якість і тому значна частина продукції не відповідає вимогам щодо її експлуатаційних характеристик. Це - спеціальний захисний та формений одяг, взуття та інші види засобів індивідуального захисту, різноманітна техніка, продукти харчування, сільськогосподарська продукція, товари побутової хімії, мийні та чистильні засоби тощо.

Постачання продукції для потреб Міністерства оборони України, СБУ, МВС Національної Гвардії, Національної Поліції вимагає постійного контролю відповідності вимогам, які до неї встановлені нормативною документацією.

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» є державною організацією, акредитованою у національній системі з питань підтвердження відповідності, має можливість на власній сучасній випробувальній базі контролювати відповідність продукції встановленим вимогам.  Науково-технічний Центр підтвердження відповідності, стандартизації та випробувань продукції легкої промисловості і засобів індивідуального захисту ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» має:

-        свою випробувальну базу європейського рівня, що акредитована Національним Агентством з акредитації України;

-        висококваліфікований персонал, який проводить випробування різного виду продукції;

-        є розробником більш ніж 70 стандартів європейських та міжнародних;

-        є розробником Технічного регламенту засобів індивідуального захисту на відповідну європейську директиву.

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» виступає за якість і завжди підтримує виробників товарів високого рівня, що відповідають європейським стандартам.

Сподіваємося на плідну співпрацю!

Контактна особа:

Начальник Центру - Гілевіч Юлія Володимирівна

Тел/факс (044) 526-03-88, (044) 526-04-06,
е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , корп. 2 кімн. 501

Joomla25 Appliance - Powered by TurnKey Linux